Växter

Träd

Vi har träd i alla storlekar – från friväxande parkträd till ympade småträd lämpliga för krukplantering.

Prydnadsbuskar

Hos oss hittar du olika buskar för alla lägen och i varierande storlekar. Det finns vår-, sommar- och höstblommande plantor. Vill du ha färdigvuxna exemplar så erbjuder vi även ett brett sortiment av solitärer.

Frukt och bär

Äpple, plommon, päron och körsbär – klassiker som aldrig går ur tiden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fruktträd. Vi har också många bärplantor, allt ifrån vinbär, jordgubbar, blåbär och smultron till de lite mer ovanliga sorterna som lingon, tranbär, valnöt och hassel.

Vintergröna växter

Vi har barrväxter och vintergröna lövbuskar i alla storlekar och modeller. Hos oss kan du också köpa vintergröna marktäckare, klängväxter och stamträd.

Perenner och örter

Skuggigt, blött, soligt eller torrt – vi har härliga plantor för alla lägen. Köp hem din favoritört eller prova något nytt, vi har många ovanliga örter med spännande smaker.

Gräs och bambu

Gräs i olika former är en av de nya favoriterna i trädgården. Vi har allt ifrån små tuvor till stora, högvuxna elefantgräs.

Klassikern bambu har kommit i nya och härliga tappningar. Vi har både låga och höga sorter, kanske blir någon av dem din nya favorit?

Klängväxter

Vackert på både höjden och bredden! Blommande klängväxter som klematis, kaprifol och klätterhortensia hittar du hos oss. Du finner även vintergröna alternativ som exempelvis murgröna och klätterbenved.

Rosor

Rosen är en älskad klassiker. Vi har ett mycket stort rossortiment – allt från marktäckare till klängrosor. Hos oss hittar du självklart också rabattrosor, gammaldags buskrosor och rosor på stam.

Sommarblommor/säsongsblommor

Skapa vackra miljöer med färgsprakande blomsterprakt! Vi börjar på våren med penséer, fyller sedan växthuset med sommarblommor och avrundar året med höstfägring.

Medelhavsväxter

Förgyll din uteplats med exotiska medelhavsväxter. Vi har oliver, lager, agave, fikon, persikor och mycket annat.